Deze is net binnen!

Amazon Prime Video en Swimming Australia kondigen een exclusieve, wereldwijde tweejarige deal voor het streamen van live-uitzendingen aan.

De tweejarige overeenkomst zorgt ervoor dat de Australian Swimming Trials van 2021 in de aanloop naar de Olympische en Paralympische Spelen van Tokyo in 2021 wereldwijd worden gestreamd op Amazon Prime Video zonder extra kosten voor Prime-leden. De exclusieve deal luidt de lancering in van het eerste Australische live sportevenement voor Amazon Prime Video.

Sydney, Australië, 4 februari 2021– Amazon Prime Video en Swimming Australia hebben vandaag een exclusieve, tweejarige live-uitzending streaming deal aangekondigd, om de Australian Swimming Championship-evenementen wereldwijd op Prime Video te verspreiden zonder extra kosten voor Prime-leden. Hoogtepunten van livestreaming zijn onder meer de Australian Swimming Trials 2021 in de aanloop naar de Olympische en Paralympische Spelen van Tokyo in 2021, en de kwalificatie-evenementen voor de FINA World Swimming Championships 2022 en de Birmingham Commonwealth Games 2022.

Australië staat bekend om het voortbrengen van wedstrijdzwemmers van wereldklasse, en zwemmen is een van de populairste sporten van het land waaraan jaarlijks meer dan vijf miljoen mensen deelnemen. Deze samenwerking zal ervoor zorgen dat Australiërs en een wereldwijd publiek niets van de actie zullen missen, aangezien de elitezwemmers van Australië strijden om zich te kwalificeren voor de Olympische en Paralympische Spelen in Tokio later dit jaar, en andere wereldwijde sportevenementen in 2022.

“We weten dat livesport gepassioneerde fans van over de hele wereld aantrekt, van wie velen al Prime-leden zijn”, zegt Marie Donoghue, Vice President Global Sports Video bij Amazon.

“We zijn erop gericht om onze klanten toegang te geven tot de best mogelijke selectie van content, inclusief de mogelijkheid om live sport te kijken wanneer en hoe ze dat willen. Het streamen van de komende Championship-evenementen van Swimming Australia op Prime Video is een grote stap in de richting van het verwezenlijken van die wereldwijde visie en biedt enorme nieuwe waarde voor Prime-leden in Australië en daarbuiten.”

Zwemmen Australië President, Kieren Perkins

Kieren Perkins, president van Swimming Australia, zei: “Om onze sport te kunnen laten samenwerken met een van de grootste streamingdiensten ter wereld, biedt ons fantastische kansen om premium live zwemcontent te leveren aan Australiërs en een wereldwijd Prime Video-publiek.

“Zwemmen is ingebakken in onze cultuur en we weten dat miljoenen fans het Australian Dolphins Swim Team steunen als ze meedoen. Ook onze huidige generatie zwemmers, inclusief degenen die een oogje hebben op deelname aan Parijs 2024 en daarna, zullen het geweldig vinden om de sport live te kunnen streamen, waar ze ook zijn.

“We zijn verheugd om samen te werken met Swimming Australia om live zwemevenementen exclusief op Amazon Prime Video naar Australische en wereldwijde fans te brengen zonder extra kosten voor Prime-leden”, aldus Hushidar Kharas, hoofd van Prime Video Australia.

“Sport is een intrinsiek onderdeel van het leven van Australiërs en Amazon Prime Video heeft zichzelf al gevestigd als de thuisbasis van boeiende Australische sportdocu-series, waaronder De test en de aankomende AFL docu-serie Hun stempel drukken. De lancering van live sportstreaming op Prime Video in Australië is een natuurlijke ontwikkeling voor ons, en we zijn er trots op samen te werken met Swimming Australia om de iconische en geliefde sport naar Prime Video-klanten te brengen.”

Het eerste evenement dat beschikbaar is om te streamen op Amazon Prime Video is de Australian Swimming Trials in Adelaide tussen 12 en 17 juni. Belangrijke evenementen in de zwemevenementenkalender voordat deze beschikbaar is om te streamen op het digitale platform van Swimming Australia ZwemTVen wordt later bekend gemaakt.

Mitch Larkin
Mitch Larkin

“Dit is een geweldig resultaat voor onze gemeenschap, inclusief zwemmers, clubs, staatsverenigingen en fans”, voegde Mitch Larkin van de Australian Dolphins toe.

“Het live streamen van onze evenementen op Amazon Prime Video zal de volgende generatie atleten inspireren die de beste zwemmers van het land kunnen zien strijden.”

Het bericht Dit is net binnen! verscheen voor het eerst op Swimbetter HQ.

Het bericht Dit is net binnen! verscheen eerst op Swimbetter HQ.

ZIE JE GEDACHTEN

   Laat een reactie achter

   Opzet zwembad
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0
   Shopping cart